Du er landet på Afbryder.dk, det helt rigtige sted at finde krydsningsafbryder. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle krydsningsafbryder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, lysegr?

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos WATTOO.DK.

Her kan “LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, lysegr?” fås til 222,- kr.

Se hos WATTOO.DK ❯❯

2: LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, koksgr?

Anden anbefaling har vi fundet hos WATTOO.DK, hvor du kan købe LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, koksgr? til kun 228,- kr.

Se hos WATTOO.DK ❯❯

3: LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, hvid med tekstfelt og antibakteriel overflade

Næste anbefaling er “LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, hvid med tekstfelt og antibakteriel overflade”.

Dagens bedste tilbud på “LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, hvid med tekstfelt og antibakteriel overflade” har vi fundet hos WATTOO.DK hvor prisen lige nu er 266,- kr.

Se hos WATTOO.DK ❯❯

4: LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, hvid med antibakteriel overflade

Produkt nummer 4 på vores “krydsningsafbryder-liste” er LK FUGA – Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, hvid med antibakteriel overflade som du lige nu kan købe for 261,- hos WATTOO.DK

Se hos WATTOO.DK ❯❯

6: KRYDSNINGSAFBRYDER GRÅ KOMPLET W.1 IP55

Forhandlerens beskrivelse:
Krydsningsafbryder til v‘gmontering.Med en indgang til to kabler og en indgang til kabel og r›r.Med plug-in klemmer.M‘rkesp‘nding 250VM‘rkestr›m 16A…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

7: ABB-B55 KRYDSNINGSAFBRYDER, MAT SORT

Forhandlerens beskrivelse:
ABB-basic55 Krydsningsafbryder, mat sort, 10A, 1 modul, leveresinklusive tangent…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

8: Niko-Servodan Krydsningsafbryder, 10a/250vac

Sidste produkt på vores liste er Niko-Servodan Krydsningsafbryder, 10a/250vac som vi har fundet til 174,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Krydsningsafbryder, 10A/250Vac…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste krydsningsafbryder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse krydsningsafbryder:

Dyreste Krydsningsafbryder på listen er OPUS 74, Krydsningsafbryder til korrespondancer, 1 modul, lysegr? – Lauritz Knudsen fra WATTOO.DK med en pris på 403.00. Billigste udvalgte Krydsningsafbryder er POLLMANN Nortic krydsningsafbryder ip44 grå 10a/250v som du kan købe for 122.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 281 kr. – de 8 Krydsningsafbryder vi har fundet koster i gennemsnit 374.27 kr.
Ovenstående Krydsningsafbryder data og priser er hentet fra 6 butikker (WATTOO.DK, VVSproffen.dk, Proshop.dk, Elvvs.dk, vvs.dk, LampeGuru.dk). Alle Krydsningsafbryder tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Krydsningsafbryder guides:

Fandt du ikke det rigtige Krydsningsafbryder blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Krydsningsafbryder: